O nama

Duga obiteljska tradicija bavljenja ugostiteljstvom i turizmom dovela je do osnivanja putničke agencije “HANA TOURS”. HrvatskaNastojat ćemo našim kvalitetnim radom i ponudom doprinijeti razvoju ovog prekrasnog kraja i nadamo se prijeći granice i pokazati svijetu da živimo u malom raju koji treba doći vidjeti i živjeti ga bar na vikend. velebit-hanaNaša agencija ima sjedište u Gospiću,smještenom podno Velebita,najveće i najljepše hrvatske planine,na raskrižju putova od sjevera prema jugu,u okružju predivne i neteknute prirode. Čudesna ljepota prirode,jedinstven fenomen očuvanosti flore i faune na strmim vrhuncima,blagim padinama,pitomim dolinama,pašnjacima i bistrim potocima,gdje vlada zelenilo stoljetnih šuma s ogoljelim stijenama,kraljevstvo su tišine i skrivenih tajni prirode koja okružuje grad Gospić.

Putnička agencija “HANA TOURS” u svojoj ponudi nudi raznovrsne programe, od školskih ekskurzija, skola-u-prirodiškola prirode, ljetovanja,zimovanja,posebnih programa prilagođenih umirovljenicima do raznih program drugih turističkih agencija i turoperatora.Posebno izdvajamo program koji je orijentiran upravo ovom kraju.Izleti na Plitvička jezera,Vrila Gacke,Krasno,Kuterevo do rodne kuće Dr.Ante Starčevića,te nezaobilazni memorijalni centar “Nikola Tesla”,koji će Vam približiti genija našeg kraja i otkriti puno toga dosad neznanog. Ovaj kraj je bogat špiljama i pećinama i spremni smo Vam ponuditi i obilaske Cerovačkih pećina,Samograda te drugih za sada još manje poznatih pećina Like.

Na Vama je da dođete i krenete u istraživanje još neteknute prirode i gostoljubivosti ljudi koji su Vam je spremni pokazati.